Kedvezményes gépjárművezetői tanfolyam

2015. január 28.

Tisztelt Partnerünk! Kedves Kollégák!

  

2015. február 23-án újra indul kedvezményes gépjárművezetői tanfolyamunk (B kategória) elméleti oktatása.

Amennyiben Ön, illetve kedves családtagja, ismerőse szeretne rész venni képzésünkön, sok szeretettel várjuk a Felnőttképzési Regionális Központ által szervezett képzésen!

 

A részvétel feltételei: Az elméleti felkészítés jelentkezési lapjának kitöltése és leadása, a képzési díj befizetése.

  

A jelentkezési lap letölthető a honlapunkról (http://www.felnottkepzes.uni-miskolc.hu/index.php/jelentkezes), vagy átvehető a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központban, a B3/B4. épület fsz. 11. irodában ill. az épület portáján.

 

A jelentkezők az elméleti oktatás 3 programját (KRESZ, „Műszaki”, „Eü. tanfolyam”) felnőttképzés keretében végezhetik el. A Miskolci Egyetem hallgatói szabadon választható tantárgyként is teljesíthetik.

 

A képzés díja: 7000Ft+ÁFA programonként, amit postai csekken kell befizetni. A csekk átvehető a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központban, a B3/B4. épület fsz. 11. irodában ill. az épület portáján. (február 5-től).

 

Jelentkezési lap és a csekkszelvény leadásának határideje: 2015. február 20. péntek 12h

 

Az órákat az Egyetem campusán, heti rendszerességgel, alkalmanként 2x45 percben, az esti órákban tartjuk (hétfő-kedd-szerda, 19 órától). Tájékoztató és az első tanítási alkalom: 2015. február 23-án 19 órától, a B3/B4 épületben. Amennyiben A, C, vagy E kategóriás jogosítvány megszerzésében gondolkozik, partnerünk, az UNI Autósiskola megfelelő igény esetén vállalja a tanfolyamok helyszíni indítását!

 

További információ és jelentkezés:

ME Felnőttképzési Regionális Központ, Rutkai Balázs ügyvivő szakértő

telefon: 46/565-359; 46/565-111/22-11, e-mail: tkruba@uni-miskolc.hu, web: www.felnottkepzes.uni-miskolc.hu

UNI-Autósiskola, Barta István

telefon: 70/388-3109, e-mail: uniautosiskola@gmail.com